Kies voor DD Immobilien

gallen
Uitstekende services & jarenlange ervaring

D&D Immobilien is al sinds 2000 actief in Oostenrijk in verschillende regio’s. De regionale bekendheid is groot waardoor wij u eenvoudig met alle benodigde partijen in contact kunnen brengen. Van het aankoopproces tot aan de oplevering van uw woning ondersteunen we u in alle fases.

brand
Realistische Rendementsberekeningen

Bij verhuur van toeristisch onroerend goed is rendement voor u als eigenaar belangrijk. Voor het opstellen van rendementsprognoses werken we altijd samen met een Oostenrijkse fiscalist die de prognoses controleert. D&D heeft de kennis van de lokale markten, huurprijzen in huis en houdt nauw contact met de Toerismebureaus ter plaatse.

pettneu
Blijvende Betrokkenheid

Wanneer D&D Immobilien bemiddelt bij de aankoop van een woning is nazorg van grootste belang. U kunt ook na aankoop terecht voor vragen omtrent uw aankoop.

Daarom Oostenrijk

1. Oostenrijkse economie

Oostenrijk kent een sterke economie en een hoge levensstandaard. De economie is geregeld volgens de principes van de sociale markteconomie en is in hoge mate verweven met de Duitse economie. Oostenrijk geldt wereldwijd als één van de stabielste landen. Er is een laag inflatiepercentage, de toename van de staatsschulden na de crisis kon worden beperkt en de begrotingspolitiek is gericht op een uitgebalanceerd budget.

Sterktes van de Oostenrijkse Economie:

  • Een stabiel economisch klimaat
  • Goede arbeidsverhoudingen
  • Hoge levensstandaard en persoonlijke veiligheid
  • Hoog opleidingsniveau
  • Goede rechtszekerheid
  • Innovatieve kracht van Oostenrijkse bedrijven in nichemarkten
  • Sterke affiniteit met Centraal- en Oost-Europese markten

2. Oostenrijk en toerisme:

Het toerisme is in Oostenrijk een zeer belangrijke branche. Gasten waarderen de gastvrijheid van de medewerkers in de branche, de ongerepte natuur, de goede infrastructuur en de op maat gesneden arrangementen en vele toeristische activiteiten in zeer veel gebieden . Oostenrijk is ook een sportparadijs zowel in de winter als zomer.

Wanneer u investeert in Oostenrijk, investeert u in waardevast en rendabel onroerend goed. De medewerkers van D&D Immobilien tonen u graag de projecten in de mooiste en vooruitstrevende gebieden in Oostenrijk waar zowel zomer als wintertoerisme overheerst!

Bekijk onze projecten in Oostenrijk

gallen
Gastauer,
St. Gallenkirch
brand
Brand,
Brandnertal
Chalet Pettneu
Arlberg Village,
Pettneu