Onze visie

D&D heeft een goede naam opgebouwd wat betreft begeleiding voor de koper. U koopt niet iedere dag onroerend goed in Oostenrijk en daarom vinden wij deze begeleiding een vanzelfsprekendheid.

Het begint bij het maken van een goede aankoopbegroting, daarna kunnen we helpen bij het vinden van een passende financiering.(wij hebben goede contacten met de plaatselijke banken). Wij helpen u graag bij fiscaal en juridisch advies.

Vele van onze projecten worden volledig ingericht aan u opgeleverd. U heeft de keuze uit diverse stijlen. Wij zien toe op goede kwaliteit van bouw en inrichting.
Ook voor een goede bouwbegeleiding en verhuur staat D&D paraat.

Kortom D&D Immobiliën bemiddelt in kwalitatief hoogstaand onroerend goed en de medewerkers staan u met hun persoonlijke begeleiding, tijdens het gehele aankoop- en verhuurtraject graag bij!

Over D&D Immobiliën

D&D Immobiliën is al sinds 2000 actief in Oostenrijk in verschillende regio’s. De regionale bekendheid is groot waardoor wij u eenvoudig met alle benodigde partijen in contact kunnen brengen. Van het aankoopproces tot aan de oplevering van uw woning ondersteunen we u in alle fases.

D&D zoekt voor u het meest passende project in de mooiste en vooruitstrevende gebieden in Oostenrijk waar zowel zomer-als wintertoerisme overheerst. Wanneer u investeert in Oostenrijk, investeert u in waardevast en rendabel onroerend goed. D&D presenteert zijn projecten regelmatig op beurzen, zoals o.a. de Second Home Beurs.

D&D ontwikkelt samen met Oostenrijkse partners zelf projecten in Oostenrijk en daarnaast treden wij op als verkopende makelaar voor ander projectontwikkelaars of particulieren. Bekijk onze projecten.

Financieringsmogelijkheden

De financieringsmogelijkheden zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en het project ter plaatse. Wij kunnen u voor ieder project bijstaan in het vinden van een passende financiering.

Nederlandse begeleiding ter plaatse

Wij staan u te allen tijde bij in elke fase van het aankoopproces alsmede na de aankoop blijven wij indien van toepassing betrokken bij het project. Ook brengen wij u in contact met de accountant, notaris en overige professionals welke betrokken zijn bij het desbetreffende project. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u de Duitse taal niet volledig machtig bent. Wij begeleiden u volledig.