Contact

Voor meer informatie over het kopen of huren van een project, woning, appartement of de uitgebreide service van D&D Immobilien, dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Wilt u een persoonlijk contact en een vrijblijvend service advies, ook dat is uiteraard mogelijk, schroom niet om ons te bellen, wij komen graag naar u toe.(Benelux en Ruhrgebied)

Ook bieden wij u de mogelijkheid om bij ons te komen proef-wonen op locatie. Wij plannen dit graag voor u in. (deze service wordt u geboden door, www.raetikon.at, www.schima-drosa.at of www.appart-reisen.nl bij vermelding aankoop woning)

De huurprijs zal voor u worden verrekend met de aankoop van uw object.
Voordat de nieuwbouw van de twee projecten in Brand en Bürs gereed zijn kunt u ook verblijven in een ander appartementen-complex die wij voor een “eigenaar” in verhuur hebben in de dorpskern van Brand. U kunt dan alvast de sfeer proeven van dit gezellige bergdorp “Brand” en genieten van de gastvrijheid van de Brandnertaler en tevens de bouw bezichtigen. Vergeet u dan niet uw wandelschoenen of uw sportkleding mee te nemen. Er zijn voor u volop mogelijkheden uw bezichtiging zodanig aantrekkelijk te maken om alvast een heerlijk vakantiegevoel te krijgen en het gebied uitgebreid te leren kennen.

Culinair kunt u genieten van al het goede wat Vorarlberg te bieden heeft.
Deze mogelijkheid bieden wij ook voor Gaschurn (Montafon) aan.
Zie onderstaand formulier voor contact.

Get Directions

  show options
cropped-foto-simone.jpg

Simone Diks, Makelaar Taxateur

Frans Diks Oostenrijk liefhebber

Contactgegevens D&D Immobilien
Krugerstraat 43, 4158 CB, Deil, Gelderland
0031 6 54 37 69 57
0031 6 22 69 75 74
www.dd-immobilien.nl
info@dd-immobilien.nl
KvK: 11041763